27. marts 2017

Workshop på UCL Odense

UCL har budt os velkommen! Vi ser frem til at afprøve delelementer i vores design.Vi frem til, at udfordre de pædagogstuderende på UCL og afprøve nye elementer i vores design:

1. Vi skal den første dag lave Remix af en aktivitet/leg/spil og i denne omgang har vi medtaget "proces-bamser" der skal medvirker til, at de studerende kan give hinanden konstruktiv feedback og via vidensdeling optimere deres aktiviteter.

2. Vi skal anvende Facebook-live og Padlet til en problemløsningsorienteret aktivitet, der stiller skarpt på en autentisk case fra de studerendes praktiksteder

3. De studerende skal stifte bekendskab med Google Hangout og møde vores online-ressource person Ida Frank, der vil vejlede og give de studerende feedback på deres designede aktiviteter gennem et online rum.


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om denne blog

Styrelsen for IT og Læring (STIL) og Center for Undervisningsmidler og Digitale Medier (CUDiM) indledte efteråret 2016 et samarbejde omkring "Forsøg med Assisteret Fjernundervisning i Folkeskolen". Læs om projektet her. Vi deltager i dette projekt i forbindelse med vores speciale, som er tilknyttet UCN i Aalborg Kommune. Vi har designet en workshop gennem Design-Based Research, som kan bidrage til et kompetenceløft af pædagogstuderende inden for brug af teknologi og digitale medier. Bloggen har været vores elektroniske dagbog i perioden februar - juni 2017.

Oversigt over blog

Leveret af Blogger.

Bidragydere